featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 83. yıl dönümünde milletçe rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yok edilmek istenen ulusumuzu ayağa kaldırmış, yanmış, yıkılmış yurt toprakları üzerinde yeni bir devlet kurarak, çağdaş dünyayla bütünleşmemizi sağlamış, bizlere demokratik bir Cumhuriyet, bağımsız bir ülke ve aydınlık yarınlar armağan etmiştir.

Bugün Millet olarak, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkararak, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde her alanda dünyanın önde gelen ülkelerinden birisi yapmak hepimizin asli görevidir. O’nun fikirlerini, ilkelerini, başarılarını yaşatmak ve ideallerini en ileri demokrasi bilinci ile hayata geçirmek hepimizin ortak sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, milli mücadelemizin kahramanlarını ve vatanın bölünmezliği uğrunda canlarını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Dr. Kemal Kızılkaya
Bilecik Valisi

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin