ZEKİ MÜREN BİLECİK’TE ANILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında Sanat Güneşi Zeki Müren’in 88. Yaş günü dolayısıyla TRT Sanatçısı Ayfer Er tarafından Zeki Müren şarkıları seslendirildi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Sanat Güneşi Zeki Müren şarkılarıyla anıldı.

TRT Sanatçısı Ayfer Er’in sahne aldığı etkinlik sonunda Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, sanatçı ve ekibine teşekkür ederek, çeşitli hediyeler sundu.

Başkan Şahin, Bilecik’te kültürel, sanatsal ve fiziki anlamda güzel çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

Bilecik’te olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Sanatçı Ayfer Er, Sanat Güneşi Zeki Müren’in eserlerinin seslendirmekten duyduğu mutluluğu belirtti.

‘’BUGÜNKÜ ÇOCUKLARIMIZA ZEKİ MÜREN’İ TANITABİLİRSEK O ZAMAN İYİ BİR İŞ YAPMIŞ OLURUZ’’

Belediye Başkanı Semih Şahin konuşmasında ayrıcı kültürel ve sanatsal anlamda yapılan çalışmaların önemine değinerek, ‘’Belediyeler fiziki anlamda çalışma yapmalıdırlar. Zaten bu onların görevidir. Ancak bunun yanında kültürel ve sanatsal faaliyetleri gerçekleştirmek çok daha önemlidir bana göre. Örneğin bugün bir çocuğumuza Zeki Müren’i sorduğumuzda ona dair bir şeyler söyleyebiliyorsa o zaman iyi bir iş yapmış oluruz’’ ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar da etkinliğin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Semih Şahin’e teşekkür etti.

ZEKİ MÜREN BİLECİK’TE ANILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin