Yeşilçamı Yaşıyorlar, Sultanın Gözleriyle Kahve Kemal Sunal ile Çay

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üniversiteli gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Bilecik’te bir kafe, müşterilerini nostaljik bir ortamda geçmişe götürüyor.

Kemal Sunal, Türkan Şoray Gülşen Bubikoğlu, Banu Alkan, Münir Özkul, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Kadir İnanır, Cüneyt Arkın, Emel Sayın, Zeki Müren, Şener Şen gibi birçok sinema yıldızının resimlerinin bulunduğu duvarların önünde sohbet eden vatandaşlar, nostaljik ortamda çayını kahvesini içiyor.

 

Duvarları, Türk sinemasının unutulmaz yıldızlarının resimleriyle ve artık üretimi yapılmayan eski eşyalarla süslenmiş ortamda, eski Türk filmlerinin müzikleri eşliğinde, her sayfası bir ünlüye ayrılmış menülerden tercih yapan müşteriler, kısa süreliğine de olsa geçmişle bağlantı kuruyor.

İstanbul’dan Bilecik’e geldiklerini belirten Aslıhan Aslan, “Ana fikir kardeşimden çıktı. Hep hayali bir kafe açmaktı. İstanbul’da galericilik işi yapıyoruz ama hep farklı bir şeyler yapmak istedi. Çok büyük bir ilgi var, kentte ilk olan bir şey yaptık. Amacımızı gerçekleştirdik, biz de çok mutluyuz. Müşterilerimiz de çok memnun.” ifadelerini kullandı.

 

Aslıhan Aslan, “Müşteriler menü sayfasını çevirince yüzlerinde bir gülümseme oluyor. Her yere ayrı nostalji havası vermeye çalıştık. Gençler geçmişimizi unutmaya başladı. Biz de onlara eskiden anne ve balarımız böyle yaşardı, şunlar vardı gibi bir mesaj da iletmek istedik. Sabahtan akşama kadar da nostaljik müzik çalarak onları Yeşilçam’a götürüp getiriyoruz.” dedi

 

Garsonluk yapan üniversite öğrencisi Muhammet Portakal, Bazen müşteriler nostaljik havayı yakalamak içim ‘bana bir Kemal Sunal getirir misin?” diyor. Çok güzel bir ortam olduğunu belirtti.

Kafeye müşteri olarak gelen Enes Uysal ise yaşının genç olması nedeniyle bazı sanatçıları hatırlamadığını aktararak, “Şehrimizde böyle bir ortamın olması bizi çok duygulandırdı. Zeki Müren, Kemul Sunal ile birlikte kahve içiyoruz.” dedi.

 

Yeşilçamı Yaşıyorlar, Sultanın Gözleriyle Kahve Kemal Sunal ile Çay
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin