Yeniden Refah Partisi muhtarlarla bir araya geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa, muhtarlarla bir araya geldi.

Bilecik Merkez Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Başkan Arslanboğa, Muhtarların talep ve sorunlarını dinleyerek, şehre dair görüş alışverişinde bulundu.

Muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu ifade eden Başkan Arslanboğa, gerçekleşen buluşma ile ilgili yaptığı açıklamasında “Kamu ve yerel yönetimler arasında bir köprü vazifesi gören, kılcal damarlarımız değil ana damarlarımız olan muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Gerçekleştirdikleri ziyaret ve buluşmalarda Yeniden Refah Partisi’nin iktidara gelmesiyle uygulayacağı projeleri anlattıklarının belirten Başkan Arslanboğa, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Bu toplum yağmurdan kaçarken, doluya tutulmamalı”

Erbakan Hocamızı yaptığı hizmetleri anlattık, şimdi de genel Başkanımı Fatih Erbakan ile bu yolu yürüyeceğimizi anlatıyoruz. Biz, bu hükümet gitsin de ne olursa olsun diyenlerden değiliz, bu toplum yağmurdan kaçarken doluya tutulmamalı.

“Biz Türkiye’yi Biliyoruz”

Kaynak paketlerimizi ve kitabımızı hazırladık ve “Biz Türkiye’yi Biliyoruz” kitapçığımızı da çıkarttık. İktidara geldiğimizde uygulayacağımız projelerimizi anlattık. İktidara gelmemiz halinde güzel yurdumuzda 630’un üzerinde projeyi uygulamaya geçireceğiz. Bizler söylediklerimizi yaptık ve yine yapacağımızı anlatıyoruz. İnşallah en kısa zamanda medya ambargosuna rağmen, tırnaklarımızla kazıya kazıya iktidara geleceğiz.

Yeniden Refah Partisi muhtarlarla bir araya geldi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin