YENİ PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen toplantıda Vali Tahir Büyükakın’a, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Yardımcıları Nihat Can ve Abdullah Ay’ın da bulunduğu toplantıda Belediye Başkanı Selim Yağcı, yeni projeler hakkında bilgi verdi.

 

 

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında belirli dönemlerde kamuoyu ve kurum kuruluş temsilcilerine bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Vali Büyükakın ile yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

 

Gerçekleştirilen toplantı hakkında kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Valimiz Sayın Tahir Büyükakın ile Belediyemizin şehir planlamasına ilişkin olarak ve gelecek vizyon projelerimiz hakkında kendilerine bilgi vermek üzere bir toplantı gerçekleştirdik. Göreve başladığımız ilk günden bu yana şehrimizin gelişim çizgisini aktardık. Kendilerinin geçmiş dönemdeki belediyecilik yöneticiliği sayesinde edinmiş olduğu deneyim ve tecrübeleriyle, çalışmalarımıza olan bakış açıları bizlere büyük bir rehber oldu. İlgi, alaka ve destekleri için teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel bir Bilecik oluşturmak adına hep birlikte el ele gönül gönüle vererek çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

YENİ PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin