YATIRIMLAR YERİNDE İNCELEDİ

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Tahir Büyükakın, hizmet ve yatırımları yerlerinde incelemeye devam ediyor.

Söğüt’te yapımı devam eden hizmet ve yatırımları inceleyen Vali Büyükakın’a Söğüt Kaymakamı Murat Öztürk, Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Çelebi ile teknik ekipler eşlik etti.

 

Yeniköy’de yapımı devam eden BEBKA destekli ”Satış Tanzim Yeri”nde incelemede bulunan Vali Büyükakın sonrasında Söğüt’te İl Özel İdare tarafından yapımı devam eden Söğüt Pansiyon Binası, 100 yataklı kız öğrenci yurdu ile yapımı tamamlanan Salih Ömer Musaoğlu İlkokulu ek derslik binasında incelemelerde bulundu.

Devam eden ve biten binaları detaylı bir şekilde inceleyen Vali Büyükakın “Hizmetlerimize yaz sürecinde büyük bir hız kazandırdık. Bu hızı ve gayreti sürdürerek, yapımı devam projeleri biran önce hizmete açacağız.” dedi.

 

Söğüt inceleme gezisi kapsamında Savcıbey-Hayriye ve Metristepe yol güzergahında yapılan 13 kilometrelik PMT yol imalatını da yerinde inceleyen Vali Büyükakın, burada çalışan işçilerle de yakından ilgilenerek, sohbet etti.

 

Vali Büyükakın, Kaymakam Öztürk ve Özel İdare yetkilileri ile yaptığı değerlendirmelerinin ardından Söğüt gezisini sonlandırdı.

YATIRIMLAR YERİNDE İNCELEDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin