YAŞAR TÜZÜN 5.KEZ MAZBATASINI ALDI

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisinden  5. kez Bilecik Milletvekili seçilen Yaşar Tüzün, Bilecik Adalet Sarayında mazbatasını aldı.

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile yeniden CHP’den milletvekili seçilen Tüzün ve partililer Bilecik Adliye Sarayına geldi.

ROZETİNİ EŞİ AYSEL TÜZÜN TAKTI

 

İl seçim kurulunda yapılan programın ardından Tüzün’e mazbatasını Bilecik İl Seçim Kurulu Başkanı Kamil Kaya verdi.

Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, İkinci sıra Adayı Av. Faik Akarkarasu,CHP İl Başkanı M.Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan,Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Yıldırım, İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Esentürk ile İlçe başkanları ve partililerin katıldığı mazbata töreninin ardından hatıra fotoğrafları çekildi.

Diğer yandan 5.kez Milletvekili seçilerek 27.dönemde İlimizi TBMM’de temsil edecek olan Tüzün’e Milletvekili rozetini eşi Aysel Tüzün takarak “hayırlı olsun” temennisinde bulunduğu kaydedildi.

TÜZÜN:”PARLAMENTOMUZUN ARİTMETİK TABLOSU BELLİ OLMUŞTUR”

Tüzün konuşmasında; “Bilecik’te Türkiye genelinde yaşanma ihtimali söz konusu olan hiçbir sorunun yaşanmadan, gerçekten demokratik bir yarıştı.

Demokrasi adına yarışa katılan tüm aday adayı ve aday arkadaşlarımız,siyasi partilerimizin yetkili organları Bilecik’e yakışır bir şekilde bir kampanya yürüttü. Bu kampanyada emeği geçen,bu kampanya sürecinde katkı veren partimizin bütün yetkili organlarına ve partilimiz olmayıp ta bizimle yoldaşlık yapan çok değerli hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum.

Parlamentomuzun aritmetik tablosu belli olmuştur. Bu tablo karşısında Bilecik’ten zaten iki milletvekili sayısı olduğuna göre, artık bundan böyle iktidar muhalefet demeden birlikte ele ele,omuz omuza vererek,Bilecik’imizin,bölgemizin başta Adliye binası olmak üzere bu sorunları çözmek üzere görev almış bulunuyoruz.

TÜZÜN;” BEN ARTIK 245 BİN NÜFUSLU BİLECİK’İN MİLLETVEKİLİYİM”

Geçmişte sizleri nasıl temsil ettiysem,tüm Bilecik halkını nasıl temsil ettiysem bundan böylede aynı şekilde temsil edeceğim.Ben artık 245 bin nüfuslu Bilecik’in hepsinin Milletvekiliyim.Seçilinceye kadar CHP rozetim vardı.Seçildikten sonra bütün Bilecik’in ve kuşkusuz Anayasamız gereği de bütün Türkiye’nin Milletvekili olacağım.” İfadelerine yer verdi.

5’inci kez Milletvekili olmanın gururunu yaşayan Tüzün’ün yanında getirmiş olduğu Milletvekili rozetini ise eşi Aysel Tüzün taktı.

 

YAŞAR TÜZÜN 5.KEZ MAZBATASINI ALDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin