YARIŞARAK HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz spor okullarının yüzme kursuna devam eden öğrenciler, sezonun kapanış etkinliğinde yarışarak hünerlerini sergilediler.

Bozüyük Belediyesi yaz spor okullarının yüzme kursları yaz sezonunun ardından kızlar ve erkekler olarak iki ayrı kategoride düzenlenen yüzme yarışmaları ve sertifika töreni ile sona erdi. Kurs bitiminde yüzmeyi iyi derecede öğrenen erkek gurubundan 30 öğrenci kızlar gurubundan ise 72 öğrenci yarıştı.

 

Kıyasıya bir mücadelenin ardından erkekler gurubunda ilk 3 dereceye giren öğrenciler madalya ve sertifikalarını Bozüyük Belediye Başkan Yarımcısı Rasim Keskin’in elinden alırken kızlar gurubunda dereceye giren öğrenciler de madalya ve sertifikalarını Belediye Başkan Yardımcısı Barış Oğuz’un elinden aldılar. Yarışmaya giren fakat dereceye giremeyen öğrencilere de madalya ve sertifikaları yüzme antrenörleri tarafından takdim edilirken yarışmalara katılmayan ancak kursu başarı ile bitiren öğrenciler de düzenlenen törende sertifikalarına kavuştu.

 

Başkan Yardımcıları Keskin ve Oğuz minik sporcuları tek tek tebrik ederek kendilerine hayat boyu başarılar dilediler. Etkinliğe Başkan yardımcıları Rasim Keskin ve Barış Oğuz’un yanı sıra Kültür ve Sosyal İşler Müdür vekili Esat Zencir, antrenörler, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

YARIŞARAK HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin