YARDIM TIRI BİLECİK’TEN YOLA ÇIKTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi katkılarıyla hazırlanan ve içinde içme suyu bulunan yardım tırı, Kastamonu ili Cide ilçesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Kastamonu’da etkili olan sağanak yağış sonrası altyapısı bozulan ve içme suyu sıkıntısı çekilen Kastamonu ili Cide ilçesine Bilecik Belediyesi tarafından içme suyu yüklü yardım tırı gönderildi.

Belediye Başkanı Semih Şahin, Başkan Yardımcısı Özgür Algın ve birim müdürleri hazırlanan yardım tırını uğurladı.

‘’İÇME SUYU İHTİYACINI AZ DA OLSA GİDERMEK İSTEDİK’’

Yardım hakkında bilgilendirici açıklamada bulunan Başkan Şahin, selin oluştuğu ilk günden bu yana bölge il ve ilçeleri ile diyalog halinde olduğunu belirterek, ‘’Ülkemizde özellikle Batı Karadeniz’de oluşan seller büyük kayıplara sebep oldu. Öncelikle burada yaşanan kayıplar dolayısıyla üzüntümü belirtiyor, buradaki vatandaşlarımıza baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Ancak hayat devam ediyor. Biz bütün ilgili belediyeleri arayıp acil ihtiyaçlarını sorduk. Cide ilçesinde içme suyu tesisatının tamamen yok olması sebebiyle en önemli ihtiyacın içme suyu olduğu bilgisini aldık ve Bilecik halkı adına böyle bir içme suyu yüklü aracı oraya gönderiyoruz. İçme suyu ihtiyaçlarını bir nebze de olsa gidermek istiyoruz. Tüm ülkemize geçmiş olsun’’ dedi.

YARDIM TIRI BİLECİK’TEN YOLA ÇIKTI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin