Yaralı Askerimize Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Bilal Şentürk, İdlib’de rejim unsurlarının saldırısı sonucu yaralanan askeri evinde ziyaret etti.

Vali Şentürk, Milletvekili Selim Yağcı, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya ve İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İdlib’de yaralanan Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz’i evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ertemiz’in sağlık durumu hakkında bilgi alan Vali Şentürk, aile bireyleriyle bir süre sohbet ederek, devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

İdlib’in Türkiye için önemli olduğunu anımsatan Vali Şentürk, ”Vatanımız ve milletimiz için şehitler veriyoruz. İdlib’de de rejim unsurlarının hain saldırısı sonucu şehitler verdik, yaralılarımız var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Devletimizin ve milletimizin bekası için her türlü tehdit ve tehlikeyi bertaraf etmekte kararlıyız, birlik ve beraberlik ile inşallah bunun da üstesinden geleceğiz.” dedi.

Uzman Çavuş Ertemiz de tedavisi tamamlandıktan sonra tekrar görevine dönmek istediğini belirterek, ”Silahlı kuvvetlerimiz, bugüne kadar çok badireler atlattı. Yıkılmadık, Allah’ın izniyle bu saatten sonra da dün olduğu gibi bugünde aynı şekilde dimdik ayakta duracaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” ifadesinde bulundu.

Ziyarette, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Bozüyük İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Aktay, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Günhan ve Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Ömer Koparan da hazır bulundu.

 

Yaralı Askerimize Ziyaret
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin