Yangında Mahsur Kalan Hamile Kadın ve 8 Yaşındaki Kızı Kurtarıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te 3 katlı evde çıkan ve hasara yol açan yangında, 3. katta mahsur kalan 6 aylık hamile kadın ile 8 yaşındaki çocuk itfaiye ekiplerince çıkartıldı.

Alınan bilgiye göre; Bahçelievler Mahallesi İstiklal 1 sokak üzerinde 1. katta yaşayan Tevfik Gündüz’e ait evde bir anda soba patladı ve yaşanan patlamada balkon kapısı yerinden sökülürken, evin bazı camları da kırıldı.

 

Evin 3 katında mahsur kalan 6 aylık hamile Esra Zengin ile 8 yaşındaki kızı Bahar Zengin, apartmanı saran dumandan dolayı dışarı çıkamadılar.

 

Çareyi balkonda çıkmakta buluna anne kız, itfiya ekiplerini yangını tamamen söndürmesinin arsından aşağı indileri. Anne kıza 112 Acil Servis Ekipleri olay yerinde müdahale ederken ikisinde de bir şey olmadığı öğrenildi. Anne kızı bir komşuları evlerine götürdü. Yangında evde bulunan Tevfik Gündüz’e olay yerinde yapılan müdahale sonrası tekrar evine dönerek yanan eşyaları dışarı çıkarılmasında ekiplere yardım etti.

 

Öte yandan yangının soba bacasından gaz sıkışmasından dolayı patlama yaşandığı öğrenilirken, evde maddi hasar meydana geldi.

Yangında Mahsur Kalan Hamile Kadın ve 8 Yaşındaki Kızı Kurtarıldı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin