YAĞMURDA 10 KM YÜRÜDÜLER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİDOS YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMİYOR

6 Ekim tarihinde 36 Kişilik bir ekiple  Yarhisar Cennet Kanyonu etkinliğini tamamlayan BİDOS yağan yağmur ve çamura aldırmadan 10 kilometrelik rotalarını tamamladı.Ekip rota içerisinde kaza riski oluşturan yollarda önlem amaçlı ip istasyon geçişleri kurarak faaliyetini güvenli şekilde sonlandırdı. Faaliyete katılanlar, geçtikleri rotada bulunan çöpleri toplayarak çevreye karşı duyarlılıklarını gösterdiler.

Kurulduğu günden bu yana yaz kış faaliyetlerine devam eden kulüp ekibine bu faaliyette de Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nden öğrencileri de dahil etmeye devam ediyor.

Etkinliğe katılan öğrenciler BİDOS sayesinde Bilecik’i sevdik, doğasına hayran kaldığımız birçok yer görme sansı elde etmiş olduk. Aile sıcaklığında bir ekip ve hiç yabancılık çekmedik seklinde açıklama yaptılar.

Başkan Feridun Aynur ise gençlerimizi sportif faaliyetlerin içinde olmaları için destekliyoruz ve desteklemeye de davam edeceğiz. Yeter ki kötü alışkanlıklardan uzak kalarak örnek birer kişi olsunlar. Biz ekipçe başarıyı bir yolculuk olarak görüyoruz. Gelin bunu doğaya gönül vermiş herkesle el birliğiyle yapalım diyerek doğaseverler ve duyarlı vatandaşlara çağrıda bulundu.

YAĞMURDA 10 KM YÜRÜDÜLER
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin