VALİ KIZILKAYA TRAFO CAFE’DE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Trafo Cafe’de Vatandaşlarla bir araya Geldi.

Bilecik’in en işlek mevkiinde bulunan ve müdavimleri tarafından “Trafo Kafe” adı verilen yerde vatandaşlarla biraraya gelen Kızılkaya’yı görenlerin bir müddet şaşkınlıkları gizleyemedikleri kaydedildi.

“VALİMİZ TAM BİR HALK ADAMI”

İlimizin tanınmış isimleriyle bir araya gelen Vali Kızılkaya ile vatandaşlar arasında hoş sohbet geçtiği belirtilirken, Bilecikspor eski başkanı Alihan; “Biz her zamanki gibi trafo kafede oturuyorduk. Bir baktık ki sayın valimiz çıktı geldi yanımıza. Buyur ettik, oturdu, çay içtik sohbet ettik. Sayın valimiz tam bir halk adamı, zaten kendileri de bu yörenin insanı, Eskişehir’li. Bilecik ile ilgili görüşlerimiz anlattık kendisine ve sağolsun ilgilendi de…Tekrar gelmesi için davette bulunduk Vali beyi. Kendileri de sohbetimizden çok memnun kaldı” dedi.

Diğer yandan müdavimleri tarafından Trafo Cafe diye adlandırılan yer aslında bir cafe değil, Elektrik trafosu bulunduğundan dolayı böyle bir isim taktıkları da da gelen bilgiler arasında yer aldı.

Öte yandan Bilecik’in renkli simalarından  LAZ OSMAN lakaplı Osman Nuri Genç ile de samimi bir sohbet gerçekleştiren Vali Kızılkaya’nın gördüğü sıcak ilgi ve alakadan memnun olduğu kaydedildi.

VALİ KIZILKAYA TRAFO CAFE’DE
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin