Vali Dr. Kızılkaya’nın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
29 Ekim 1923’te tüm dünyaya ilan edilen Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşunun 98’inci yıldönümünü kutlamanın, onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Cumhuriyet; egemenliğin kayıtsız şartsız milletin elinde olduğu, milletin üstünde hiçbir gücün bulunmadığı yönetim şeklidir. Uğruna savaşılan, yoluna canların ortaya koyulduğu, istiklalin meyvesi, zaferin en güzel örneğidir. Milletin kendi gücü, kendi sesidir. Milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak,  maneviyatımızı, milli değerlerimizi, kültürümüzü hedef alan her türlü şer ve nifak odaklarına karşı köklerimizden aldığımız inançla sonuna kadar mücadele etmek hepimizin müşterek görevidir.
Türkiye Cumhuriyeti; kuruluşunun 100. yılı olan 2023 hedeflerine doğru ilerleyecek ve dünya toplumlarında hak ettiği yeri alacaktır. Bu konudaki en büyük güvencemiz aydınlık geleceğimize inanan yüce Türk milletidir.
Bu duygu ve düşüncelerle ; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü uğruna canını veren tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyor, Türk milletinin ve Bileciklilerin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.
Vali Dr. Kızılkaya’nın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin