UYGUN ALANLARA BIRAKILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından can dostlarımız olan kedilerin soğuk havadan korunmaları amacıyla yapılan kulübeler birçok noktaya yerleştirildi.

Can dostlarımız için birçok güzel çalışmayı gerçekleştiren Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından konulan kulübelere mama konuldu.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Belediye Atölyesinde yapılan kulübeler, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından uygun alanlara bırakıldı.

“SAHİP ÇIKALIM, ONLARI KORUYALIM”

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses,  Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte hazırlanan kulübeleri uygun alanlara bırakarak yem koydu.

Bilecik Belediyesi tarafından sokak hayvanları için güzel bir çalışanın gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Yardımcısı Gürses, ‘’Fen İşleri Müdürlüğümüz çalışanlarının atölyemizde yaptığı kulübeleri uygun alanlara bıraktık. Can dostlarımızın faydası için vatandaşlarımızın, bıraktığımız bu noktalara mama ve su bırakmalarını rica ediyoruz. Böylece can dostlarımızı kışın soğuk hava şartlarına karşı korumuş oluruz. Bu anlamda vatandaşlarımızın kulübeleri koruyarak, gerekli mama ve su takviyelerini yapmaları sokak hayvanları için çok faydalı olacaktır. Çalışmada emeği olan bütün arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı ise vatandaşlarımızın konulan kedi kulübelerine mama ve su bırakabileceği bilgisini verdi.

 

UYGUN ALANLARA BIRAKILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin