Uğur & Melike’nin mutlu günü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber228 sahiplerinden, Anadolu Ajansı muhabiri Uğur Baklacı ile Melike Ateş dünya evine girdi.

Osman – Sadife Baklacı’nın oğlu Uğur ile, Ali – Ergül Ateş’in kızları Melike, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Uğur ile Melike çiftinin düğün törenlerine, ailelerinin yanı sıra çok sayıda sevenleri de katıldı.

Eski gelenek ve göreneklerin de yaşatıldığı düğün cemiyetinde, damat ve arkadaşlarının sergilediği ege yöresine ait zeybek gösterileri davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Gelin alıcı merasimine konvoydan sonra damadın arkadaşları seymen yaparak, Türk bayrağı ve meşaleler eşliğinde kız almaya gitti.

Düğün Salonunda kesilen pastanın ardından düğünün en önemli yeri olan takı merasimine gelindiğinde, damadın yakın arkadaşları Emzik, Biberon, Bulaşık Bezi takarken, geline oklava gibi ilginç takılar takarak misafirleri güldürdüler.

Düğün sonunda damadın evinin önüne gelen arkadaşları, görsel bir şov hazırlayarak damada büyük sürpriz yaptı.

Damadın arkadaşlarınca meşalelerin ve maytapların yakıldığı evin önünde, damada bol acılı, karabiberli ve tuzlu yumurta yaptırılıp yedirilirken, damat Baklacı’nın konuşmakta zorluk çektiği ve adeta gözlerinden yaş geldiği ise dikkatlerden kaçmadı.

Son olarak, sadıcın ayaklarını ve çoraplarını yıkayan damat, balkona çıkarak arkadaşlarını selamladı ve gece burada son buldu.

Baklacı ve Ateş ailelerini tebrik eder, Uğur ve Melike çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Uğur & Melike’nin mutlu günü
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin