ÜCRETSİZ İNTERNET UYGULAMASI

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz Haziran ayında görkemli bir açılış töreni ile hizmet vermeye başlayan Sultan Abdülhamid Han Parkı, Bozüyük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda başlatılan ücretsiz internet uygulaması kapsamına alınarak park alanında ücretsiz internet uygulaması başlatıldı.

Sultan Abdülhamid Han Parkı ilçe genelinde Bozüyük Belediyesi tarafından ücretsiz internet hizmeti verilen 15. nokta oldu.

 

Bozüyük Belediyesi vatandaşlara sunduğu alt yapı, üst yapı, sosyal ve kültürel hizmetlerinin yanı sıra günümüzün vazgeçilmez unsurlarından biri olan internet hizmetini de veriyor. Kentin en çok ziyaret edilen yerleri olan 15 Temmuz Şehitleri Parkı, Kent Ormanı, Otogar, Yediler Mahalle Konağı, Çarşı Mahalle Konağı, Metristepe Kültür Merkezi, Yenidoğan Mahalle Konağı, Yeşilkent Fatih Sultan Mehmet Parkı, Osmangazi Parkı, Şehit Mustafa Özdemir Seyir Terası, Cumhuriyet Meydanı, Yeni Mahalle Konağı, Cemalettin Köklü Parkı ve Tekke Mahalle Konağındaki ücretsiz kablosuz İnternet uygulaması Yenidoğan Mahallesi’ndeki Sultan Abdülhamid Han Parkı’nda da hizmet vermeye başladı.

Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen internetten vatandaşların rahatlıkla yararlanması amacıyla verilen ücretsiz internet hizmeti özellikle gençler tarafından yoğun olarak kullanılırken, uygulamadan en çok memnun olanlar da gençler oluyor.

ÜCRETSİZ İNTERNET UYGULAMASI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin