TÜZÜN, REYTİNG REKORLARI KIRDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM Başkanvekili ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Türkiye’nin en çok izlenen haber kanallarından Habertürk Kanalında Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu, “Türkiye’nin Nabzı” Programına konuk oldu.

 

Yaklaşık bir saat süren programda TBMM Başkanvekili Tüzün, 24 Haziran seçimleri öncesinde çok önemli açıklamalarda bulundu.

 

Sunucu Yılmaz’ın sorularını yanıtlayan Tüzün, geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun yüzde 38,5 oy aldığını, 12 milyon seçmenin sandığa gitmediğini her şeye rağmen mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz seçimde 600 bin eksik oy alması halinde Cumhurbaşkanı seçilemeyeceğini ifade etti.

TÜZÜN:” SAYIN İNCE YILLARDAN BERİ ÜLKEYİ YÖNETMEYE TALİP”

Başkanvekili Yaşar Tüzün, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçimlere günler kala değil yıllardan beri ülke yönetmeye talip olduğunu ve çalışmalarını bu yönde devam ettirdiğini söyledi.

Diğer yandan Bilecik il genelinde olduğu gibi Türkiye’de ve Yurt dışında oldukça fazla izlendiği belirtilen programın reyting sıralamasında önemli ölçü aldığı da kaydedildi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=hOvRJiWV3po

TÜZÜN, REYTİNG REKORLARI KIRDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin