TÜZÜN: “CEZAEVİ YERİNE FAKÜLTE GELECEK”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili ve 1.sıra adayı Yaşar Tüzün konuşmasında Gölpazarı’na AKP İktidarı döneminde üvey evlat muamelesi yapıldığını, İlçeye cezaevi açıldığını, CHP iktidarı döneminde ise cezaevi yerine fakülte açacaklarını belirtti.

AKARKARASU:” GÖLPAZARI KARARINI VERMİŞ”

Gölpazarında seçim bürosu açılışı gerçekleştiren CHP örgütü kalabalık bir şekilde bir araya geldi. Açılışta kısa bir konuşma yapan CHP 2.sıra Milletvekili adayı Av.Faik Akarkarasu; “Gölpazarı Bir olmuş, İri olmuş, Diri olmuş kısaca Gölpazarı kararını vermiş” diyerek sözü Tüzün’e bıraktı.

CHP Milletvekili ve 1.sıra adayı Yaşar Tüzün espri yaparak;” işin zor kısmı bana kaldı”diyerek sözlerine şöyle devam etti;

TÜZÜN:” 500 DÖNÜMLÜK TARIMSAL AMAÇLI SANAYİ BÖLGESİ”

“Tarımsal Amaçlı Organize Sanayi Bölgesi Kuracağız” “ CHP iktidarında ilçemize 500 dönümlük Tarımsal amaçlı organize sanayi bölgesi kuracağız. Ayrıca köy turizmi ile ilgili de projelerimiz var. İlçemizin soğuk hava deposuna ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bununla ilgili Belediye Başkanımızın girişimleri de oldu. İnşallah bizim iktidarımızda da bu sorun çözüme kavuşacak. Bir de AKP’lilerin sloganı ile bitmeyen aşk Vezirhan – Taraklı Karayolumuz var. AKP aşkı bitmezse bu yol 70 sene daha bitmez ama bizim iktidarımızda en kısa süre içerisinde tamamlanacak. İlçemizde fakülte yerine kapalı cezaevi yapıldı. Bizim iktidarımızda ise cezaevi yerine fakülte gelecek.” dedi.

“1 HAZİRAN’DA MİTİNGE DAVET ETTİ

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin 1 Haziran’da Bilecik’te miting yapacağını vurgulayan Tüzün, 2015 seçimlerinde aldıkları oy oranlarını arttırmak zorunda olduklarını da belirterek Gölpazarı halkından da destek istedi.

TÜZÜN: “CEZAEVİ YERİNE FAKÜLTE GELECEK”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin