TÜZÜN;” BİLECİK’İN SESİNİ ÇOK GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DUYURACAĞIM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün TBMM’ye 5.kez kaydını yaptırdı.

Geçtiğimiz hafta Bilecik Merkez İlçe seçim kurulundan mazbatasını almasının ardından Mecliste kaydını yaptıran Tüzün yaptığı açıklamada tekrar bu göreve seçilmesinden dolayı Bilecik’li vatandaşlara teşekkür etti. Parlamentoda en tecrübeli vekiller arasına yer alan Tüzün;”vatandaşlarımızın her zaman yanımda olmaları bana güç veriyor. Bu gücü en iyi şekilde kullanacağım” diyerek şunları aktardı:

“Çözüm Bulmaya Çalıştım”

“Öncelikle bu görevi tekrar şahsıma layık görerek beni onurlandıran Bilecik’li vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu zamana kadar Bilecik’in ve Türkiye’nin her türlü sorununu Meclis gündemine getirerek çözüm bulmaya çalıştım. Bundan sonra da Bilecik sorunlarının çözümü ve Türkiye’nin umudu olmaya devam edeceğim.

“VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANIMDA OLMALARI BANA GÜÇ VERİYOR”

Parlamenter Sistemin gücünün zayıfladığı ve tek kişinin istediğini yapabildiği bu ortamda pes etmeden Bilecik’in sesini çok güçlü bir şekilde duyurmaya çalışacağım. Vatandaşlarımızın her zaman yanımda olmaları bana güç veriyor, bu gücü en iyi şekilde kullanacağım. Bu sorumluluğun gereklerini yerine getirirken en büyük destekçim bana oy veren Bilecikli hemşehrilerim olacak” ifadelerini kullandı.

 

TÜZÜN;” BİLECİK’İN SESİNİ ÇOK GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DUYURACAĞIM”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin