Türkiye’de Belki de Örneği Yok!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Bilecik 1.Olağan Kongresi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Kurucu İl Başkanı Hüseyin Korkman’ın tek aday olarak girdiği kongrede oluşturulan İl Disiplin Kurulu Üyeleri dikkat çekti.

Disiplin Kurulu Asil ve yedek üyelerinin tamamının bayanlardan oluşması kongreye katılan Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Av.Mustafa Kemal Çiçek ve YDK Başkan yardımcısı Av.Ayça Özsoy Sarıkamışlı tarafından da takdirle karşılandığı kaydedildi.

AV.AYÇA ÖZSOY SARIKAMIŞLI;” KADINLARIMIZI CESARETLERİNDEN DOLAYI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Av. Ayça Özsoy Sarıkamışlı; “Memleket partimizde kadın, erkek ayrımcılığı diye bir şey söz konusu değil. Diğer siyasi partilerde olduğu gibi kadın kotası diye bir şey de yok tüzüğümüzde. Adaylarımız fermuar yöntemiyle belirlenecek.Bu anlamda Bilecik İl örgütümüz de Disiplin kurulu üyelerinin tamamını kadınlardan oluşturmuş. Türkiye’de belki de hiç örneği olmayan bir yönetim biçimi bu. Başta İl başkanımız Hüseyin Korkman’a ve ekibine teşekkür ediyorum. Kadınlarımızı da bu cesaretlerinden dolayı gönülden kutluyor, başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Memleket Partisi Bilecik İl Disiplin Kurulu Şu İsimlerden Oluştu:

Haktan TOKA, Çiğdem GÜNEY, Gülten BELER, Deniz NÖMER, Irmak VURAL, Merve SÜNETÇİ, Nurcan KAVADAR, Selin ÖZBEKAR, Ayşe KUŞ, Sefaniye CAM

Türkiye’de Belki de Örneği Yok!
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet YAVUZ (memleket Partisi Söğüt ilçe kurucusu

Başaracağız

Bizi Takip Edin