“TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ SADECE VE SADECE TÜRK MİLLETİNİN EMRİNDEDİR”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz hain darbe  girişiminin millet iradesiyle önlenmesinin yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Bilecik’te de programlarla kutlandı. Binlerce vatandaş Cumhuriyet Meydanı’nda buluştu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda protokol konuşmaları yapıldı.

Türk halkına ve Cumhuriyete bağlılığıyla bilinen Bilecik 2.Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç yaptığı konuşmada; 15 Temmuz hain darbe girişimini başta Cumhurbaşkanının önderliğinde olmak üzere Türk milleti, Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma, Polis, vatansever savcı ve hâkimler ile hep beraber başarısızlığa uğrattıklarını belirterek “Türk Silahlı Kuvvetleri ve onun personeli hiçbir zaman hiçbir kişinin ve hiçbir zümrenin kontrolüne giremez sadece ve sadece Türk milletinin emrindedir.” dedi.

2.Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Koç, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:  “15 Temmuz hain darbe girişimini başta Cumhurbaşkanımız önderliğinde Türk milleti, sizler, Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarmamız, Polisimiz, vatansever savcı ve hâkimlerimiz ile hep beraber başarısızlığa uğrattık. Türk Silahlı Kuvvetleri ve onun personeli hiçbir zaman hiçbir kişinin ve hiçbir zümrenin kontrolüne giremez sadece ve sadece Türk milletinin emrindedir.

Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu güne kadar vatanı için canını vermiş tüm şehitlerimize ve bugünün önemine binaen 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor. Gazilerimize şifa diliyoruz. Bundan sonra daha önce olduğu gibi hainlere karşı, terör örgütlerine karşı Silahlı Kuvvetlerimiz olarak, polisimiz, jandarmamız ve güvenlik korucuları olarak canımızı ortaya koyarak mücadeleye devam edeceğiz. Bundan kesinlikle emin olun. Biz sizlerin emrindeyiz. Vatanımız için canımızı ortaya koymaya devam edeceğiz. Bize güvenin. Arz ederim.”

“TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ SADECE VE SADECE TÜRK MİLLETİNİN EMRİNDEDİR”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin