Türk Kızılay Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kızılay Hasırca Gençlik Kampın ilk misafirleri;spastik, bedensel, down sendromlu ve MS hastası 125 genç ve aileleri katılım sağladı.

 

AÇILIŞI KIZILAY GENEL BAŞKANI DR. KEREM KINIK GERÇEKLEŞTİRDİ

Doğayla iç içe bir konumda bulunanTürk Kızılay Hasırca Gençlik Kampının açılışını Genel Başkan Dr. Kerem Kınık, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet İşgüzar, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Yurdabekçi, Denetim Kurulu Üyeleri Cengiz Koç ve Ahmet Hizanlıoğlu, tesisin yeniden faaliyete geçmesinde büyük emeği bulunan Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin yaptı. Törene Ak Parti Milletvekili Harun Karacan, Vali Özdemir Çakacak, KKTC Kızılay Başkanı Bülent Çıraklı, Eskişehir Emniyet Müdürü Engin Dinç, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ve Türk Kızılay Şube İl Başkanlarının yanı sıra Bilecik şube başkanı Selami Çınar ve eşi Hatice Çınar da katıldı.

YÜZME HAVUZU, VOLEYBOL, FUTBOL, TENİS, BASKETBOL, PAİNTBALL VE YÜRÜYÜŞ PARKURLARI 

Kampta gençlere kapalı yüzme havuzu, voleybol, futbol, tenis, basketbol, paintball alanları ile doğa yürüyüş parkuru bulunmaktadır.

SELAMİ ÇINAR;” BİLECİK’TEN 200 ÖĞRENCİ BU KAMPTAN YARARLANACAK”

Türk Kızılay Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar  “Kampın ilimize en büyük faydası değişik yaş gruplarından (12-18) en az 200 öğrencinin yararlanacak olmasıdır. Gençlerimize Spor aktivitelerinin yanında Deprem ve İlk Yardım Eğitimleri verilmektedir. Kampın en büyük özelliği gençlerimizin kişisel yaşamlarını kendileri saglacakları şekilde düzenlenmiş olmasıdır. Kampın yapılmasında emeği geçen herkese Teşekkürler” diyerek açıklamada bulundu.

Türk Kızılay Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin