Tesisler Açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle Osmaneli Belediyesinin sadece paket hizmet verdiği tesisler 01 Haziran (Bugün)’den itibaren hizmete açıldı.

Tesislerde son ilaçlama ve bakım işlemleri de tamamlandı. Çok geniş bir alanı kapsayan tesisler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her ortamda hatırlattığı; ” Maske, Mesafe, Temizlik” kurallarına uygun hizmet verecek.

Her türlü sağlık önleminin alındığı Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesisler halkın hizmetinde olacak. Izgara çeşitleri,yöresel yemekler ve yöresel ürünlerle tesislerimiz tercih edilen mekan olacak. Çocuk parkları ve çok sayıdaki oturma ve de park alanlarıyla koronavirüs riskinden uzak bir mekan sizleri bekliyor.

Yine 01.Haziran Pazartesi gününden itibaren parklar, spor tesisleri, sosyal alanlar, oyun grupları koronavirüs kurallarına uygun olarak halkın huzur bulacağı alanlar olacak.

Kurallara uyarak normalleşme dönemini hep birlikte kısaltabiliriz. Bunun için birbirimizi uyarmalıyız. Zira koronavirüs tedbirlerine uymayan sadece kendini değil hepimizi riske sokmaktadır.

Tesisler Açıldı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin