Sürpriz yapacaklar gibi…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Fatih Erbakan geçtiğimiz hafta sonu Bilecik’e geldi.

Bilecik programı dolu dolu geçen Erbakan partisinde basın açıklaması gerçekleştirdi. Konuşmasının bir çok bölümünü Ekonomi üzerinden yürüten Genel Başkan iktidara da dış politika ve ekonomi üzerinden yüklendi.

Kendi iktidarları döneminde ilk 100 gün, ilk 500 gün ve daha sonra yapacakları hizmetleri aktaran Erbakan kuracakları gölge kabine ile hükümeti yakından takip edeceklerini vurguladı.

Millet ittifakının altı genel başkanının bir araya gelmesini de eleştiren Erbakan, sorulan bir üzerine adı geçen Millet İttifakı toplantısına davet edilmediğini söyledi.

“Cumhur İttifakından olası bir teklif gelirse tavrınız ne olur?” sorusuna ise; “Bizim derdimiz 3-5 Milletvekilliği değil. Prensiplerde anlaşmak gerekir” diyerek adeta kapıyı Cumhur İttifakından gelecek bir teklife açık bıraktı.

Yağmurlu bir Bilecik gününde esnaf ziyareti yapan Erbakan ve heyetine vatandaşların ilgili oldukça yoğun olması dikkatlerden kaçmazken, Akşam yapılan Şeyh Edebali Kültür ve Kongre merkezindeki programda salonun hınca hınç dolu olması da başka bir ayrıntı olarak dikkat çekti.

Özellikle sağ seçmene hitap eden Yeniden Refah Partisi’nin Bilecik’te bu kadar ilgi görmesi ise akıllarda Muhafazakar seçmenin bir arayışta olduğu kanaatini oluşturduğu şeklinde yorumlandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Sayın Muharrem İnce görüşecek misiniz?” sorusuna ise; “Görüşeceğim tabi ki.. Geçtiğimiz günlerde de Sayın Mustafa Sarıgül ile de bir görüşmemiz oldu” diyerek cevap Erbakan’ın akıllara Ankara kulislerinde üçüncü bir İttifak arayışları yorumunu da getirdi.

Hep konuşuyoruz, önümüzdeki seçimler çok ilginç geçecek.

Anketçilerin yer vermediği bazı partiler 2002 Seçimlerinde olduğu gibi sürpriz yapacaklar gibi…

Bunların içinde Muharrem İnce’nin partisi Memleket Partisi ve Fatih Erbakan’ın partisi Yeniden Refah Partisi yer alacağa benziyor.

Sürpriz yapacaklar gibi…
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin