SPOR VE YAŞAM ALANI İÇİN HAFRİYAT ÇALIŞMALARI İNCELENDİ

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesine kazandırılacak olan Ertuğrulgazi Mahallesi Spor ve Yaşam Alanı için hafriyat çalışmalarını yerinde inceledi.

Beraberinde Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürleri ile incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Nihat  Can, çalışmaların son durumu hakkında bilgi verdi.

 

Bilecik Belediyesi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesinde gerçekleştirilecek olan ve vizyon projelerden biri olan Spor ve Yaşam Merkezi ile mahalleye yeni cazibe merkezi kazandıracaklarını vurgulayan Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Bilecik ve Ertuğrulgazi Mahallesi için vizyon projelerden birini daha uygulamaya koyuyoruz. Ertuğrulgazi Mahallesi Spor ve Yaşam Alanı için hafriyat çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İlgili birim müdürlerimiz ve başkan yardımcımızla eski hafriyat alanında incelemelerde bulunduk. Şehrimizin en büyük park alanlarından birini daha vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın gayretindeyiz.  Gerek mahallemiz gerek şehrimiz için çok büyük bir hizmet olan spor ve yaşam alanında; tenis, basketbol, futbol, voleybol gibi spor aktiviteleri gerçekleştirilebilecek. Ayrıca vatandaşlarımız burada dış mekan spor aletleri ile spor yapma, yeşil alanlar ile dinlenme mekanlarında vakit geçirme imkanı bulacak. Burada ayrıca süs havuzları, kafe ve dinlenme noktaları ile sağlıklı yaşam alanları da bulunacak. Üzerinde hassasiyetle çalıştığımız ve büyük önem verdiğimiz bu hizmetimizin en kısa zamanda şehrimiz ve mahallemizin hizmetine sunulmasını temenni ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

SPOR VE YAŞAM ALANI İÇİN HAFRİYAT ÇALIŞMALARI İNCELENDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin