Spor ve Kızılay Temsilcileri ile Bir Araya Geldik

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun ve Kızılay Bilecik Şube Yönetim Kurulu Üyesi Sevcan Uzun ile bir araya geldik.

 

Aynı zamanda geçmiş dönem Bilecik Belediyesi Meclis üyeliği görevlerine de bulunan Tosun ve Uzun ziyaret ederek “Yeni yılın hayırlı olması” dileklerinde bulundular.

Genel ve yerel gündem üzerine gerçekleşen sohbette yerel basının önemine vurgu yapılırken Sevcan Uzun’a sorduğumuz; “CHP Merkez İlçe Başkanlığına yeni seçilen Berna Pamukçu’yu bir bayan olarak nasıl değerlendiriyorsunuz” sorumuza Sevcan Uzun;

“BAYANLARIN SİYASETTE AKTİF YER ALMALARINI ÖNEMSİYORUM”

“Evet bayanların her alanda özellikle siyasette  aktif yer almalarını çok önemsiyorum.Kendisi zaten arkadaşım olur. Az evvel başka bir davette kendisiyle biraraya geldik ve tebrik ettim” ifadelerini kullandı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde İşletme bölümünde yüksek lisans yaptığını da aktaran Sevcan Uzun siyasete şimdilik ara verdiğini ancak siyaseti sevdiğini ve ileride devam edeceğini de kaydetti.

NUSRET TOSUN:” AMACIMIZ GENÇLERİ SPOR’A KAZANDIRMAK”

ASKF Başkanı Nusret Tosun ise Amatör sporun önemine vurgu yaparak amaçlarının gençleri spor’a kazandırmak olduğunu belirterek bunun için tüm kurumlarla birlikte uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını ifade etti.

Spor ve Kızılay Temsilcileri ile Bir Araya Geldik
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin