SPOR KULÜPLER İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna bağlı olan spor kulüplerinin toplantısına Osmaneli ev sahipliği yaptı. Her ay bir ilçede yapılan toplantı, Şubat ayında 14 Şubat  2018 Çarşamba günü Osmaneli İçmeler Tesisleri’nde saat 19.00’da gerçekleşti.

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,  Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, Osmaneli Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan, BŞEÜ Rektörü İbrahim Taş, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Aslan Yıldız, ASKF Başkanı Nusret Tosun, Bilecik İl Futbol Temsilcisi Engin Toku, Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Osmaneli İlçe Jandarma Komutanı Yunus Emre Demirpehlivan, Osmaneli Müftüsü Sadık Erenbaş, Osmaneli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Güliz Bilgi Özyaşar, spor kulüplerinin başkan ve yöneticilerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını ev sahibi 1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Kaba yaptı.

 

Başkan Kaba konuşmasında, “Hepsi bizim için birer kardeş olan spor kulüplerimizin başkan ve yöneticilerini Osmaneli’de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Biz 1308 Osmaneli Belediyespor olarak 17 branşta, yüzlerce sporcu ile faaliyet gösteren bir kulübüz. Özellikle alt yapılarımızda
yaptığımız çalışmalar ile, Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonları çıkarmış olmanın gururu ile spor yöneticiliği yapmaktayız.

 

Amatör kulüplerimiz hepinizin malumu olduğu üzere kıt imkanlarla faaliyet göstermeye çalışan, yöneticilerimizin fedakarlıkları ile ayakta durmaya çalışan kurumlardır. Buna rağmen bizler yılmadan, gençlerimize, çocuklarımıza spor alanında hizmet etmeye devam edeceğiz. Bir çocuğumuzu bile kötü alışkanlıklardan kurtarsak bu toplum için bir kardır. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Osmaneli İlçe Müftüsü Sadık Erenbaş’ın yaptırdığı dua eşliğinde yenen yemekten sonra, Osmaneli Kaymakamı, ve Belediye başkanları birer konuşma yaptılar. Bilecikspor ve Kınıkspor kulübü başkanlarının konuşmalarından sonra, 1308 Osmaneli Belediyespor’un Taekwondo ve Atletizim branşında Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonu olan sporcularına ödülleri takdim edildi.
ASKF Başkanı Nusret Tosun yaptığı konuşmada, “2016-2017 sezonu başında ilk kez Osmaneli Belediye Başkanı Sayın Münür Şahin’in girişimleri ile başlayan toplantılarımız, halen her ay bir ilçemizde olmak koşuluyla devam etmektedir. 2017-2018 sezonunun ilk toplantısını Bilecik’te, ikinci toplantısını yine Osmaneli ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Desteklerinden dolayı başta Münür Şahin Başkanımız olmak üzere bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum.

 

Bu toplantılar bizler ve kulüplerimiz için çok önemli. Toplantılarımızı devam ettireceğiz. Şubat ayı toplantımıza ev sahipliği yapan 1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü başkanımıza ve Osmaneli Belediye Başkanımıza tüm kulüplerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Toplantı yöneticilerin ve kulüp başkanlarının karşılıklı görüş alışverişi şeklinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

SPOR KULÜPLER İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin