SOSYAL DENGE TAZMİNATI SÖZLEŞMESİ İÇİN İMZALAR ATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Mürsel Turbay, Bem-Bir-Sen Bilecik İl Başkanı Güray Karamankaya ve yönetiminden oluşan heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.Gerçekleştirilen ziyarette, Bilecik Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında, Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.

 

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Genel Başkan Turbay ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 

 

Memurlara yönelik sosyal destek zammına ilişkin olarak sendika ile gerekli anlaşmanın sağlanarak, imzalandığını kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Çalışanlarımız aldıkları ücreti sonuna kadar hak ediyorlar. Şehrimize neyi yapıyorsak hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu noktada tüm çalışma arkadaşlarımıza, kamu personelimize ve işçilerimize şehrimize verdikleri katkılar sebebiyle teşekkür ediyorum. İmzalamış olduğumuz sosyal destek zammı anlaşmasının belediyemize,çalışma arkadaşlarımıza ve şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ise çalışanlara yönelik olan sosyal denge tazminatı sözleşmelerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

 

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaret sonunda Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay’a üzerinde Osmanlı Arması bulunan tabloyu taktim etti.

SOSYAL DENGE TAZMİNATI SÖZLEŞMESİ İÇİN İMZALAR ATILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin