SONUNDA DERNEK KURUYORLAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te yaşayan Medetli Köylüler Dernek Kuruyorlar.

Bilecik Merkezde yaklaşık 150 hane oldukları tahmin edilen Medetli’liler ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 

Divan başkanlığını Vedat Özbey, Nusret Tosun ve Köy Muhtarı Gürhan Karaca’nın yaptığı toplantıya katılımın yüksek olması dikkat çekerken; kurucu kurulunda ise önemli isimlerin yer aldığı da kaydedildi.

 

SPOR’DAN SİYASETE HERYERDE VARLAR…

Bilecikspor’da futbol oynayan, halen yöneticilik yapan, bir fabrikada yönetici olan Cihan Uysal, Mehmet Öztürk, Gökmen Arı, GÖKÇEM KAFE sahibi Göksel Teke, Necati Ay, İsmail Yiğit, Serhat Özçelik, İsmail Özemen, Ömer Doru, Mutlu Karaca ve Erdem Tutaş gibi isimlerden oluşan kurucu kurulun yakın zamanda da yetkili birimlere müracaat ederek dernek çalışmalarına resmen başlayacakları belirtildi.

 

 

Uzun yıllar Köy Hizmetleri Müdürlüğünde Sendika temsilciliği yapan, Bilecikspor’da uzun yıllar futbol oynayan ve yöneticilik yapan, Demokrat Parti’nin önde gelen isimlerinden Vedat Özbey, Yine uzun yıllar Bilecikspor’da futbol oynayan, yöneticilik yapan, Bilecik siyasetinin tanınmış isimlerinden ASKF Başkanı Nusret Tosun, CHP’de siyaset yapmış, Bilecikspor’da top koşturmuş, Başkanlık yapmış, Ertuğrul Yalı, Türkiye Okçuluk Federasyonu eski Milli Sporcusu Agah Özbey gibi tanınmış isimlerin köyü olan Medetli köylüleri MEDETLİLER KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ” nin yakın zamanda faaliyete geçeceği de aktarıldı.

 

 

NUSRET TOSUN; “BENİM YILLARDIR HAYALİMDİ”

Diğer yandan Osmaneli’ne bağlı Medetli köyünün 31 Mart seçimlerinde muhtarı olan ve göreve geldiğinden bugüne kısa sürede yaptığı çalışmalarla köylülerinin takdirini kazanan Gürhan Karaca’nın dernek kurulması aşamasında da önemli gayretleri olduğu bilinirken; konula ilgili görüşlerini aldığımız ASKF Başkanı Nusret Tosun;

 

 

“BAŞTA GÜRHAN MUHTAR OLMAK ÜZERE HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

” Yaklaşık 50 yıldır Bilecik’te yaşıyoruz. Biz Medetli’liler olarak gerek siyasette, gerek spor’da ve yaşamın her alanında yer aldık ve almaya da devam ediyoruz. Merkezde 150 Hane köylümüz var ve bu birlikteliğimiz bir dernek çatısı altında toplamaya karar verdik. Benim yıllardır hayalimde olan bir şeydi bu dernek kurmak. Sağolsun başta muhtarımız Gürhan olmak üzere böyle bir yola çıktık. En kısa zamanda gerekli mercilere müracaat ederek derneğimizi faaliyete geçireceğiz. Derneğimizin şimdiden hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

SONUNDA DERNEK KURUYORLAR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin