Söğüt Belediyesi’nin araç parkuru genişliyor | Bilecik Haber

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söğüt Belediyesi’nin araç parkuru genişliyor.

Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Söğüt Belediyesinin büyük işlerinde kullanılması amacıyla belden kırmalı loder aracını araç parkurlarına kattıklarını bildirdi.

Daha önce “Bobcat” adı verilen mini ekskavatörü araç parkuruna kattıklarını ve Beko loder tarzındaki kepçeyi de yenilediklerini hatırlatan Başkan Sever, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Göreve geldiğimiz günden beri”


Göreve geldiğimiz günden beri araç parkımızı yenilemeye ve genişletmeye devam ediyoruz. Belediyemizin en çok ihtiyacı olan araçların başında malumunuz kepçe geliyor. Göreve geldiğimiz gün itibari ile ilk olarak Ekskavatör ihtiyacımızı giderdik, Akabinde küçük alanlarda çalışabilecek bir kepçeye ihtiyacımız vardı bu nedenle küçük “Bobcat” adı verilen mini ekskavatörü araç parkımıza kattık. Eskiyen ve en çok kullandığımız Beko Loder tarzındaki kepçelerimizi yeniledik.

“Bunlarla yetinmeyeceğiz”

Bugünde büyük işlerimizde kullanacağımız belden kırmalı Loder’ı araç parkımıza katmanın sevinci içerisindeyiz. Tabi ki bunlarla yetinmeyeceğiz, Halkımız için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Almayı planladığımız eksikliğini duyduğumuz araçlarımız halen mevcut. İnşallah tez zamanda bu araçları da araç parkımıza katarız. Aracımız başta halkımız olmak üzere İlçemize, Belediyemize ve Operatör arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Rabbim kazasız günlerde güzel işlerde kullanmayı nasip etsin.


Söğüt Belediyesi’nin araç parkuru genişliyor | Bilecik Haber
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin