SİYASET SADECE KULİSLERDE HIZLI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2019 Tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Bilecik’teki  Siyasilerde bir sessizlik hakim..

CHP, MHP ve AKP’nin Belediye Başkan adayları belli oldu.Oldu olmasına ama hala bir hareketlilik yok.

CHP’de yapılan ön yoklama öncesi parti tabanında bir hareketlilik yaşandı.4 Aday adayı ve destekçileri günlerce kulis yaparak kendi içlerinde yarıştılar.

Şişli Belediyesinde Teknik İşlerden sorumlu başkan yardımcısı Semih Şahin ön yoklamadan kısa bir süre önce gelip aday adayı oldu ve sandıktan çıktı.

Kısa sürede gerek sosyal medyada ve Bilecik kamuoyunda bir sinerji yaratmışa benziyor Semih Şahin.

Ancak gerek şahsıma gelen duyumlarda, gerekse de sokaktaki CHP’ye yakın isimlerin bir rahatsızlığı var.

O da Şahin’in yaptığı ziyaretlerde parti yöneticilerinin yanında bulunmaması yönünde olduğu…

Yine edindiğim bilgilere göre Şahin’in tanışma ziyaretleri yaptığı ve bundan dolayı da CHP’li yöneticilerle hareket etmediği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Belediye Meclisi listelerinin henüz belli olmadığı için midir bilinmez ama sadece CHP’de değil diğer partilerde de pek bir hareketlilik olmadığı aşikar.

CHP’de ön yoklama öncesi yapılan protokol ile diğer aday adaylarının da Meclis’te yer alacakları düşünülerek liste çalışmalarında da bir havuz oluşturulduğu ve akabinde de önümüzdeki günlerde parti yöneticileri ile biraraya gelerek Meclis listesine nihayi bir karar verileceği de tahmin ediliyor.

AKP’li mevcut Belediye Başkanı ve adayı Nihat Can rutin çalışmaların yanısıra; bir takım ziyaretlerde bulunduğu biliniyor.

AKP’de de liste üzerinde çalışmaların devam ettiği, mevcut bazı Meclis üyelerinin yanında müracaat eden isimlerin ve partili diğer üyelerin üzerinde de çalışmaların devam ettiği kaydediliyor.

Tabi Meclis listelerinin oluşmasından sonra, projeler bazında da sahaya inecek olan adaylar şimdilerde adeta Bilecik’in röntgenini çekiyor olmalılar.

Adayların Yerel basında henüz pek bir çıkışlarına, açıklamalarına, muhalefetlerine tanık olmasak da siyaset kulislerin heryerde yoğun bir şekilde nabız attığına tanık oluyoruz.

Kimi yerlerde Belediye Meclis üyelerinin listeleri konuşulurken, kimi yerlerde İl Genel Meclis Üyelikleri,Belediye seçimlerinin sonuçlarının nasıl olacağına kadar bi kamyon senaryolar gırla gidiyo Maşallah…

Partilerde,sahada olmasa da “SİYASET SADECE KULİSLERDE HIZLI.”

Tahminim yılbaşı akşamında biraz hareketlilik yaşanır, Hastane, postane falan…

Kısaca  Bilecik’te siyaset 2019 yılında hareketleneceğe benziyor. HOŞÇAKALIN…

 

SİYASET SADECE KULİSLERDE HIZLI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin