SİTEM ETTİLER!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Spor Başkanı İsmail Cinoğlu basın açıklaması yaptı.

 

 

Deyim yerindeyse adeta içini döken Başkan Cinoğlu ilk yarıyı ve hedeflerini açıkladı. Cinoğlu yaptığı basın toplantısında kulübe sahip çıkılmamasından dert yanarak ilimizi yönetenlerin bir kez dahi olsa Bilecik Spor’un maçlarına gelmelerini, takıma bir kahvaltı vermelerini isteyerek, tesis sorunlarına vurgu yaptı. Belediye Başkanı Selim Yağcı’dan randevu talep ettiklerini ve kısa süre içinde görüşmeyi ümit ettiklerini belirten Cinoğlu; “ gerekirse Ankara’ya giderek Spor Bakanına, Kültür ve Turizm Bakanımıza dertlerimizi anlatıcağız” dedi.

 

 

KOL; “12 haftada 13 galibiyet aldık”

Bilecik Spor Antrenörü Hasan Kol ise yaptığı açıklamasında ligin ilk yarısını değerlendirerek; ” 12 haftada 13 galibiyet aldık” ifadelerini kullandı. Kol geçen sezon Özel İdare Spor’un BAL liginde mücadele ettiğini, takımda oynayan futbolcuların kendilerini gösterme adına iyi bir fırsat yakaladıklarını kaydederek Bilecik Spor’un bu sene iyi fırsat yakaladığını ve yakalanan bu fırsatı iyi kullanmak istediklerini belirtti. Başkan, yönetim, futbolcular ve taraftarların takıma her konuda destek verdiğini, büyük özverilerle 12 haftada 12 galibiyet alındığını anlatan Hasan hoca 12 haftada nasıl 13 galibiyet aldıklarını bunun Matematik kurallarına aykırı olduğunu ancak takımın bir yerlere gelmesini istemeyenlere karşı 13.galibiyeti onlara karşı aldıklarını sözlerine ekledi.

 

 

“Çocukken Bilecik Spor Maçına Tel Örgülerden Atlayarak Girerdik”

Bilecik Spor Antrenörü Hasan Kol, Bilecik Spor’un 1969 yılında kurulduğunu o yıllardan bu yana futbolda mücadele ettiğini, ileride kendilerinin bu kulüpte olmayacağını ancak kulübün var olacağını anlatarak herkesin Bilecik Spor’a sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Kol kendisinin çocuk yaşlarda Bilecik Spor- Afyon Spor terfi maçına geldiğini, stadın çok kalabalık olduğunu belirterek tel örgülerden atlayarak stada girdiğini ve o yıllarda Bilecik Spor’un coşkulu taraftarlarına vurgu yaptı.

 

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Cinoğlu ve Kol 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü de kutladılar.

SİTEM ETTİLER!
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ARİF-TARİF

temsilde hata olmaz mış! “DAVACININ AHMAKI DERDİNİ ADLİYE KORİDORLARINDA MÜBAŞİRE ANLATIR MIŞ” diye güzel bir deyim vardır.Ne alaka diyeceksiniz? Eh Arif olan Anlar..

Bizi Takip Edin