SEVGİ YOLU

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi tarafından Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen Bilecik Belediyesi Sevgi Yolu çalışmalarını yerinde inceledi ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi tarafından şehrin girişinde gerçekleştirilen ve Bilecik’in estetik görünümüne yeni güzellikler kazandıran Bilecik Belediyesi Sevgi Yolu çalışması tamamlandı.

 

Sultaneli Osmanlı Sokağı, Milli Egemenlik Parkı ve Pıtırcık Kapalı Oyun Evi gibi projelerin de yer aldığı cadde; Sevgi Yolu çalışması ile daha da güzelleşti.

 

Belediye Başkanı Nihat Can, Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, belediye birim müdürleri ve belediye çalışanlarının olduğu incelemelerde, çalışmadan birçok fotoğraf karesi alındı.

‘’Bilecik Belediyesi olarak çalışma arkadaşlarımızla birlikte şehrimiz ve insanımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz’’ ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen Sevgi Yolu çalışmamızı tamamladık. Gerçekten ilimize ve hemşehrilerimize yakışır bir çalışma oldu. Bilecik Belediyesi olarak çok şükür vatandaşlarımızın temel ihtiyaç ve hizmetlerini gidermenin yanı sıra bu tür estetik değeri olan çalışmaları da gerçekleştiriyoruz. İlklerin Şehri Bilecik’imizde Belediyemiz tarafından yine bir ilki gerçekleştirdik. Şehir estetiğine birçok yönüyle katkıda bulunacak sürpriz bir çalışmayı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Milli Egemenlik Parkımız ile Pıtırcık Oyun Evi önündeki Sevgi Yolu projemiz kapsamında ülkemizde ilk olacak bir aydınlatma sistemi ve kaldırım düzenlemesi ile projemizi gerçekleştirdik. Birlik ve beraberlik hamurunun karıldığı Dirilişin Şehri Bilecik’imizde vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz Sevgi Yolu projemiz, vatandaşlarımız ve ilimizi ziyaret edecek konuklarımız burada güzel bir görüntü ile karşılanacaklar ve birçok fotoğraf karesi ile ilimizden ayrılmış olacaklar. Projenin gerçekleşmesinde emeği olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.


İLGİLİ HABER İÇİN RESME TIKLAYIN

SEVGİ YOLU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin