SELAMİ ÇINAR BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlimizin sevilen esnaflarından ve Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, düzenlediği iftar yemeği ile Bilecik’te görev yapan yerel gazete temsilcileri ve haber ajansı temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Pelitözü Gölpark Çınar Bahçe tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Çınar, basın mensuplarına Türk Kızılayına vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

Selami Çınar, Bilecik ili genelin 2017 itibari ile 8 bin 120 ünite kan toplandığını belirterek “4-5 yıl önceye göre 15-20 kat artış sağlandı. Önemli olan bizim şube başkanlığı olarak yapmış olduğumuz en güzellerden bir tanesi Bilecik tüm fakir-fukaraya erişerekten gıda ihtiyaçlarını kavurma ihtiyaçlarını karşıladık.”

Yardım Safhalarımız Daha Büyük Olarak Devam Edecek

Yardımlarının devam edeceğini belirten Çınar, “Nakit imkanlarımız olacak, Nakit kartlarımız olacak, gıda yardımlarımız olacak, kavurma, giyim yardımları ramazan ayı boyunca devam edecek” dedi.

 

Bilecik’te Kan Merkezi Kurmak İçin Caba İçerisindeyiz

Marmara Bölgesinde Kan merkezi olmayan tek ilin Bilecik olduğunu aktaran Selami Çınar, “Türkiye Genelinde 4 ilde Kan merkezi yok bunların birtanesi de biziz. Eski Valimiz Süleyman Elban, eski öğretmen evi binasına kan merkezi için çalışmaların yapılacağını söyledi. Fakat Bilecik Valisi Tahir Büyükakın Sosyal dayanışmaya tahsil edildi ve hala devletten devamlılık esastır sözü ile ilimizde kan merkezi kurabilmemiz için bina bağışı bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

İftar programına, Haber228, Anadolu Ajansı, 11Haber, Sakarya Gazetesi, Değişim Gazetesi, Yarın Gazetesi, Bilecik Olay ve İHA temsilcileri katıldı.

SELAMİ ÇINAR BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin