Satılacak Tarihi ve Satış Şartları Belli Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin Basın Mensuplarının Sorularını Cevapladı.

Bilecik Arena programına katılan başkan Şahin sorulan bir üzerine Elmas Çay Bahçesi ve Seven Çarşısı olarak bilinen yerler hakkında açıklamalarda bulundu.

Şahin Elmas çay bahçesi olarak bilinen yer için; “biz oranın satış fiyatını belirlemek için SPK onaylı eksperlerden yasal olarak fiyat almak zorundayız. 2021 yılının eksper fiyatlarını aldık, Elmas büfenin olduğu yeri bu ay bitmeden satışını yapacağız.Binayı ek tek değil,komple satacağız” diyerek sözlerine şeyle devam etti:

Seven Çarşısının ve Elmas Çay bahçesinin Son Durumu Nedir?

“Biz oranın satış fiyatını belirlemek için, SPK onaylı eksperlerden yasal olarak fiyat almak zorundayız. 2021 yılının eksper fiyatlarını aldık ve Elmas Büfenin bu ay bitmeden satışını yapacağız. Seven pasajının olduğu yer ise bizim satışla alakalı hiçbir hakkımız yok. Firma satılık diye ilan çıktı. Firma bunu satacak bizim orada yüzde 32 yüzdemiz var. Bizim inisiyatifimiz de değil, başta mal sahibi olarak firma belirlenmiş. Firma sattığında biz sadece yüzdemizi alacağız. Tek bina olarak şubat ayı bitmeden yada mart ayının başında ihaleye çıkılacak.”

Satılacak Tarihi ve Satış Şartları Belli Oldu
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin