ŞANLI BAYRAĞIMIZ BİSİKLETLİLER TARAFINDAN BİLECİK’E GETİRİLDİ

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla Mor Pedal Derneği’nin başlatmış olduğu Türk Kadınının Zaferi projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlik ile Muğla’dan yola çıkan Şanlı Türk bayrağımız ilimize getirildi.

19 Mayıs’ta Muğla’dan çıkıp Ülkemizi dolaşacak Şanlı bayrağımız 3 Haziran Pazar günü Bursalı Bisikletliler tarafından ilimize getirildi.

 

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Bisikletliler Derneği Bilecik temsilciliği ile Bilecik Belediyesi işbirliğinde hazırlanan programda getirilen Türk Bayrağı teslim alındı. Daha sonra Pelitözü Gölpark’ta kurulan iftar sofrasında bir araya gelen sporcular, Bilecik’e olan hayranlıklarını ifade ettiler.

3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’nün kutlandığı etkinliğin sonunda Belediye Başkanı Nihat Can da katılarak, Türk Bayrağını ilimize getiren heyet üyeleri ile Cumhuriyet Meydanında bir araya geldi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Bilecik’te güzel bir organizasyonun düzenlendiğini belirten Belediye Başkanı Nihat Can, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Bisikletliler Derneği Bilecik temsilcisi Hakan Yavuz ve katılımcılara teşekkür ederek, üyelerin 3 Haziran Dünya Bisiklet Gününü tebrik etti.

ŞANLI BAYRAĞIMIZ BİSİKLETLİLER TARAFINDAN BİLECİK’E GETİRİLDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin