Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir Bilecik’te

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Yardımcısı olarak atanan Halil Eldemir ilk resmi ziyaretini memleketi Bilecik’e yaptı.

CUMA NAMAZINI ORHANGAZİ CAMİİNDE KILDI, TÜRBEYİ ZİYARET ETTİ

Memleketinde  bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bilecik’e gelen Halil Eldemir, ilk olarak Söğüt’te Ertuğrul Gazi türbesini ziyaret etti. Ardından Şeyh Edebali Türbesini ziyaret eden Eldemir Cuma namazını da Orhan Gazi Camiinde kıldı.

İlk resmi ziyareti Vali Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret ederek başladı.

 

2 dönem Bilecik milletvekilliği yaptığını ve 2002 yılından itibaren Bilecik’in gelişimi, değişimi ve daha ileriye gitmesi için daha ne yapılabilir gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Eldemir, Bursa-Yenişehir hattındaki yol ile Devlet Hastanesi inşaatı ile ilgili bilgiler verdi.

Halil Eldemir, ”Bu yatırımların ikisi de başladı ama tamamlanamadı 2018 yılı itibariyle. İçimizde de biraz uhde kalmıştı, bunları tamamlasaydık daha güzel olurdu diye. Ama Cenab-ı Allah başka yerden bunları tamamlamayı nasip etti. 3 Ağustos tarihi itibariyle Sağlık Bakanlığında Sağlık Bakan Yardımcısı olarak Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle atanmış olduk. İlk programımızı da memleketimize yapalım istedik. Burada Sağlık Yatırımları Genel Müdürümüz ve ilgili bürokratlarla toplantılar yapacağız. İlimizde sağlık alanında yapılması gerekenleri dinleyeceğiz. Devam eden projelerimizi takip edeceğiz. Bilecik’te büyük bir inşaatımız var. 200 artı 50 yataklı güzel bir hastane projemiz var. Onun da tamamlanması adına aksayan bir şey var mı, yok mu? onları inceleyeceğiz. İnşallah en kısa sürede tamamlayıp, hizmete istifadesine sunacağız. Bakanlığmızın gerek geçen hafta cuma günü Külliye’de 100 günlük program hedeflerimizde ilimize düşen sorumluluklar ve bu konuda neredeyiz onları inceleyeceğiz. İlimizin sağlık alanında gerek personel anlamında gerekse teknik cihaz anlamında bir eksiği varmı, yokmu? bunları mütalaa edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

“Bilecik’te 300 milyonluk yatırımın 200 milyonu tamamlandı”

Eldemir “Onun da tamamlanması adına aksayan bir şey var mı, yok mu onları inceleyeceğiz, kontrol edeceğiz. İnşallah en kısa sürede de bunu tamamlayıp milletimizin hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Sağlık yatırımları anlamında gerçekten Bilecik’in önünde hem imkan var, hem de projeleri hazırlanıp devam eden ciddi yatırımlar var. 2002’den bugüne yaklaşık olarak 300 milyon civarında tamamlanacak yatırımlarla beraber programlamış olduğumuz yatırım olmuş olacak. Bunun 200 milyonu ise şuanda ihale aşamasında, inşaat aşamasında olan kısım. 3’te 2’lik kısmı son 1 yılda veya son 2 yılda önümüzdeki 2 yıl içerisinde tamamlanmış olacak” dedi.

Eldemir valilik ziyareti sonrası Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’ı makamında ziyaret etti.

 

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, “Bildiğiniz gibi Bilecik’te hizmetlere vekilimizin bıraktığı şekilde bayrağı teslim aldık. İnşallah daha üst noktalara taşımak için mücadelemizi yapıyoruz. Tabi bu noktada ben şanslı hissediyorum kendimi. En azından bir bakanımız var. Milletvekilimiz ve sizler olmak üzere hep kendimizi iyi hissederiz. Ben teşriflerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum, onur verdiniz, şeref verdiniz. Her zaman bekleriz inşallah. Yatırımlarınızla dönün” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir Bilecik’te
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin