SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI BOZÜYÜK’TE

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Yardımcısı ve 25, 26. Dönem Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir Bozüyük’ü ziyaret ederek hemşerileri ile buluştu.

Sağlık Bakanı Yardımcısı ve 25, 26. Dönem Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir katıldığı 737. Söğüt Ertuğrulgazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri programının ardından Bozüyük’e gelerek hemşehrileri ile buluştu. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bakan Yardımcısı Eldemir’i geçtiğimiz Haziran ayında vatandaşların hizmetine sunulan ve yoğun ilgi gören Abdülhamit Han Parkı’nda ağırladı. Başkan Bakıcı, Bakan Yardımcısı Eldemir’i beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna ve AK Parti Belediye Meclis üyesi Hayrettin Eldemir ile birlikte parkın girişinde karşıladı. Sağlık Bakanı Yardımcısı Eldemir burada Başkan Bakıcı ve beraberindekiler ile bir süre görüşerek vatandaşlar ile sohbet etti.

 

Başkan Bakıcı Sağlık Bakanı Yardımcısı Halil Eldemir’in ziyaretinin ardından “Sağlık Bakanı Yardımcımız Halil Eldemir Bey’i Sultan Abdülhamid Han Parkımızda ağırladık. Sayın Bakanımıza ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI BOZÜYÜK’TE
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin