PTT PULLARI İLE BİLECİK’İN TANITIMINA KATKI

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi ve PTT Bilecik Başmüdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen çalışma ile PTT pulları sayesinde Bilecik’imizin tanıtımına katkı sunmaya devam ettiklerini kaydetti.

PTT Bilecik Başmüdür Vekili Abdulaziz Çivik ile PTT Bilecik İdari ve Mali Birimler Müdürü Sedat Çakmak, Belediye Başkanı Nihat Can’a gerçekleştirdikleri ziyarette 3200 adet kartpostalı Belediye Başkanı Nihat Can’a teslim etti.

 

Belediye Başkanı Nihat Can, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, konuklarına teşekkür etti. Bilecik Belediyesi ve PTT Bilecik Şubesi işbirliğinde geçtiğimiz yıllardan bu yana güzel bir çalışmanın devam ettiğini hatırlatan Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’ PTT Bilecik Başmüdür Vekili Abdulaziz Çivik ile PTT Bilecik İdari ve Mali Birimler Müdürü Sedat Çakmak ziyarette bulundular. Daha önceki yıllardan bu yana güzel bir çalışmayı gerçekleştiriyoruz. İlimizdeki güzellik ve özelliklerin yer aldığı pullar, ile Bilecik’imizi bölgemiz ve ülkemizde tanıtmaya devam ediyoruz. Bu tür güzel ve verimli çalışmaların devam etmesini diliyorum. Bu anlamda böyle önemli bir çalışmada bizlerle paydaş olan PTT Bilecik Başmüdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

PTT Bilecik Başmüdür Vekili Abdulaziz Çivik ile PTT Bilecik İdari ve Mali Birimler Müdürü Sedat Çakmak’tan pulları teslim alan Belediye Başkanı Nihat Can, konukları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

PTT PULLARI İLE BİLECİK’İN TANITIMINA KATKI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin