Pazaryeri’nde Muhteşem İftar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazaryeri Belediyesi ve sponsorlarının iş birliği ile Pazaryeri ilçesinde 3 Bin kişinin katıldığı muhteşem bir iftar düzenlendi.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Hükümet Konağı önü ve çarşı meydanına kurulan sofralarda aynı anda 3 bin kişi ilahiler eşliğinde iftar açmanın mutluluğunu yaşadı.

 

İftar programına Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Pazaryeri Kaymakamı Fatih Kurt, Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Tarım Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş,İnegöl Orhaniyeliler platformu ,İl Genel Meclis üyelerimize il genel ve belediye meclisi üyeleri, Bozüyük , Bilecik, Eskişehir Osmaneli Pazaryerililer , Bursa Bilecikliler Dernekleri Başkanları, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

 

Geceye Ülkemizin nadide seslerinden Eskişehir’li sanatçı Osman Vahit Özdal müthiş sesiyle damgasını vurdu. Seslendirdiği bir birinden güzel ilahiler ile izleyicilerin bir çoğu göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü.
İftara katılan vatandaşla Belediye Başkanı Zekiye Tekin’e ilk defa bu denli güzel bir organizasyon gördüklerini ifade ederek teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Tekin, yaptığı konuşmada Başkanlığının toplum önünde ilk imtihanını verdiğini belirterek beğenip beğenmediklerini sorunca alandaki vatandaşlar alkışlarla teşekkür ve memnuiyetlerini belirttiler.

 

Tekin, İftara katılan başta Vali olmak üzere tüm halka ve bu iftarın düzenlenmesine maddi katkılarıyla desten olan tüm sponsorlara teşekkür etti. Tekin ayrıca sanatçı Osman Vahit Özdal’a çiçek takdim ederek kendisine ve tüm ekip arkadaşlarına yaptıkları güzel organizasyon dolayısıyla, belediye çalışanlarına da gösterdikleri gayretli çalışmalarından dolayı ve 3 Bin kişinin yemeğini hazırlayan Elibol lokantası Haluk Filizli ve ekibine teşekkür etti.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pazaryeri’nde Muhteşem İftar
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin