ÖZGE AKKAYA: “ÇOCUKLARA ÖZGÜVEN KAZANDIRIYORUZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te faaliyet gösteren Bilgi Çağı  Kişisel Eğitim Kurumu Müdürü Özge Akkaya ile bir röportaj gerçekleştirdik. Akkaya Erhan Toka’nın sorularını cevaplayarak kurum ile ilgili geniş bilgiler verdi.

Erhan Toka ile  Müdür Özge Akkaya’nın Röportajı:

 

-Bilgi çağı kişisel gelişim kursu neler yapar ? ;
Kursumuzu 2014 yılında devir aldık ve 5 yıldır eğitim sektöründeyiz .  İNGİLİZCE eğitim vermekle birlikte çocukların sosyal anlamda ve kendi öz yeteneklerinin farkındalığını yaratmak için çalışmaktayız . Ayrıca velilerimizin özel sektör olarak her anlamda ihtiyaçları olduğun da yanınızdayız.Eğitim sektöründeki birçok farklılığı takip ediyor ve kendimizi değişen sistemlere göre revize ediyoruz.Sadece ders anlamında ki başarılar ile değil sosyal anlamdaki faaliyet ve etkinlikler ile çocuklara öz güven kazandırıyoruz.
-Hangi yaş gruplarına hizmet vermektesiniz ? ;
İlkokul ve ortaokul grupları ile çalışıyoruz . Ayrıca Yetişkin İngilizce ve Lise Düzeyi İngilizce derslerimizi kurlar şeklinde vererek başarılı olunan her kur sonrası sınava tabi tutularak kur atlanarak ilerleme sağlanıyor.
-Öğretmen seçimlerinde nelere dikkat ediyorsunuz ? ;
  Biz Bilgi Çağı Kişisel Gelişim Kursu olarak genç ve dinamik bir kadroyla çalışıyoruz . Çalıştığınız meslek hem vicdan hem fedakarlık isteyen bir meslek o yüzden ekibimizi oluştururken en önemli kural benim için güler yüzlü olmaktır . Ayrıca pozitif olmak ,iletişime açık ve enerjik olmak baş kurallarımızdandır .
-Sizi niye tercih edelim kurum olarak farkınız nedir? ;
Eğitimdeki başarımız dışında genç kadromuzla güler yüzümüz ve samimi davranışlarımızla diğer tercih edilme sebeplerindendir. Çocuklar ve veliler kendilerini evlerinde gibi hissederek aile ortamının uzaklığını yaşamazlar.Bizzat kendi veli geri dönüşlerimizden edindiğimiz bilgilerdir.
-Yaz dönemi için her hangi bir proram var mı? ;
01.07.2019 itibari ile yaz okulumuz başladı .İngilizce ağırlıklı bir program ile hizmet vereceğiz.Aynı zamanda dönem içinde de anlaşmalı olduğumuz servis firması ile yaz döneminde de servis sıkıntısı yaşamayacaksınız.Merkez de olmamıza rağmen veli talebi üzerine iki yıldır servis imkanımızda mevcuttur.Tam gün olarak yaz okulu hizmetimiz kahvaltı ,öğle yemeği ,ikindi kahvaltısı olarak sosyal aktiviteler ve ders tekrarları ve ingilizce eğitimler ile devam edecektir. Ayrıca seçenek olarak yarım gün katılım sağlamak isteyen veliler içinde yardımcı oluyoruz.
İRTİBAT TEL: 0228.211 00 11 BİLECİK
ÖZGE AKKAYA: “ÇOCUKLARA ÖZGÜVEN KAZANDIRIYORUZ”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin