Özel Yetenekli Öğrenciler İçin İmzalar Atıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi(BŞEÜ) ile Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Özel Yetenekli Öğrencilerin Eğitimine İlişkin İş Birliği” protokolü imzalandı.

27 Kasım 2019 tarihinde Üniversite Rektörlük Binasında gerçekleştirilen törene BŞEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurgül Özbay ile İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik katıldı.

İmzalanan protokol ile Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bilim ve sanat merkezlerinde sunulan eğitimin niteliğini artırmak ve eğitim alan özel yetenekli öğrencilerin güncel, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda üniversitenin imkânlarından yararlanmaları amaçlanıyor. Protokol ile ayrıca Türkiye’nin teknolojik ve endüstriyel gelişmesine katkıda bulunmak üzere okul ve kurumların yönetici, öğrenci ile öğretmenlerinde sınai mülkiyet farkındalığını artırmak, bu kurumlarda yürütülen proje ve faaliyetler sonucunda ortaya çıkan yeniliklerin ve fikri ürünlerin sınai mülkiyet hakları kapsamında korunmasına yönelik işbirliği ve koordinasyon sağlanması planlanıyor.

Özel Yetenekli Öğrenciler İçin İmzalar Atıldı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin