Özel Çocuk Akademisi Anaokulu öğrencileri Başkan amcalarının Cumhuriyet Bayramını Kutladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Çocuk Akademisi Anaokulu öğrencileri Başkan amcalarının Cumhuriyet Bayramını Kutladı.


Özel Çocuk Akademisi Anaokulu öğrencileri Bilecik Belediyesi Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin ile bir araya gelerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladı.

Belediye Başkanı Semih ŞAHİN çocukların bu anlamlı günle alakalı ziyaretlerinden memnuniyetlerini dile getirerek çocukların Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Çocuklara hediyelerini takdim eden Başkan Şahin, okul öncesi eğitimin kişisel gelişim ve başarı için çok önemli olduğunu, Belediye olarak da okul öncesi eğitimi alamayan çocukların yararlanması için çalışmalar yapıldığını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Diğer yandan, her zaman standartlarını bir üst seviyeye taşımak için çaba sarf ettiklerini belirten okul kurucusu Arzu Aslan, konuyla ilgili şu açıklamalara yer verdi:

2020 yılında Bilecik’te Okul Öncesi Eğitim ve öğretimi hizmeti vermeye başlayan okulumuz 21 eylül 2020 tarihinde Bilecik’in ilk Okulum Temiz Belgesini almış, deneyimli personel , ferah ve düzenli eğitim sınıflarıyla dikkatleri üzerine toplamıştır.

Bilecik’te deneyimli kadrosuyla hizmet veren Ritim Dans tarafından yapılan anlaşmayla da öğrencilerimize Piyano, Dans (Bale, Zumba, Vals ve Halk Oyunları) hizmetlerini de ekleyerek standartlarınımızı bir üst seviyeye taşıyoruz. Çocuklarımız, ziyaret kapsamında günün anlam ve önemine uygun olarak seramik üzerine uygulanmış yağlı boya Atatürk portresini Semih Şahin’e takdim ettiler, milli değerler güçlü bir milletin en büyük yapı taşlarıdır. okul öncesi dönemde öğretilen mili değerlerin birlik ve beraberlik açısından çok önemlidir ve amacımız milli şuura sahip nesiller yetiştirmektir.

Özel Çocuk Akademisi Anaokulu öğrencileri Başkan amcalarının Cumhuriyet Bayramını Kutladı.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin