Otomobil Tutkunları Bilecik’te Buluştu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir’de faaliyetlerini yürüten AutoShow26 Otomobil Sporları Klübü Bilecik’te düzenlenen araba toplantısına yoğun ilgi sağlandı.

Türkiye’nin farklı illerinden gelen otomobil tutkunları Bilecik’te bir araya geldi.

 

AutoShow26 Bilecik Otomobil Sporları Klübü Başkanı Çağrı Gül Haber228 muhabirine yaptığı açıklamada, Trafikte örnek bireyler oluşturmak adına açmış olduğumuz bir kulüp bu. Bu soğuk havada öncelikle Bilecik halkına ardından ise farklı illerden gelen AFYON, KÜTAHYA ve ESKİŞEHİR tüm misafirlerimize teşekkür ederim.”dedi.

Konuşmasının devamında etkinliğimiz yollarda örnek bireyler yetiştirmek olduğunu belirten Çağrı Gül; “Aynı anadan doğmaya gerek yok caddeler kardeş yolu çıktığımız bu yolda, bizim için önce insan araçlar bizi sevdiklerimize ulaştıran sadece teneke parçaları” ifadelerini kullandı.

 

Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz yoğun katılım sağlayan AutoShow26 Bilecik ve AutoShow26 Eskişehir ekibine ve dinleyicilere trafik kanunları, kuralları hakkında bilgi verdi. Konuşmanın sonunda karşılıklı hediye takdiminde bulunuldu.

Bilecik’te yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen açılışta konuşan AutoShow26 Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Hasan Akbaş, “Bizleri ağırlayan Bilecik’teki tüm cadde kardeşlerimize, yollarda bizleri yalnız bırakmayan kulübümüzün üyelerine teşekkür ederim. Yağmurlu havada motorsikletlerle destek veren MotoShow26 ekibine ve Afyon’dan yollara düşerek aramızda olan, Çengelci ailesine, Bilecik Bisiklet Derneği ve Bilecik’in misafirperver güzel halkına AutoShow26 Otomobil Sporları ailesi adına gönülden teşekkür ederim”dedi.

 

Kulüp Başkanı Akbaş ayrıca, AutoShow26 Bilecik şubesinin açılışına 200 den fazla araç ve 500 den fazla üye katılımıyla gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Akbaş ayrıca, farklı illerde de temsilcilikler açacaklarını söyleyerek, Bilecik temsilcisinin Çağrı Gül olduğunu gelen konuklara duyurdu.

Otomobil Tutkunları Bilecik’te Buluştu
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin