Osmanlı Hamamında Sona Gelindi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Osmanlı Hamamı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, çalışmalarında sona gelindi.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi, AK Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve Mahalle Muhtarları, Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı ve belediye birim müdürlerinden oluşan heyet, Osmanlı Hamamı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini gezdi.

 

Çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”İlimiz tarihine ve kültürüne yakışacak ve Osmanlı Hamamı kültüründen birçok esintinin sunulacağı Osmanlı Hamamı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizde Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Nail Öztürk, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi, AK Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, Muhtarlar Derneği Başkanımız İlhami Çınar ve Mahalle Muhtarlarımız, Giyim ve Mensucat Odası Başkanımız Haşim Balcı ve yetkili arkadaşlarımızla birlikte incelemelerde bulunduk. Şehrimize kazandırdığımız ve yakın zamanda şehrimiz insanına hizmet verecek olan Osmanlı Hamamımızı gezdik. En kısa sürede projemizi şehrimize kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. İnşallah bu eseri Bilecik’imize kazandırdığımızda şehrimizin büyük bir ihtiyacını gidermiş olacağız. Bu güzel eserin şimdiden ilimiz ve ilimiz insanına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı

Osmanlı Hamamında Sona Gelindi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin