Osmaneli’ne 500 Milyon Liralık Dev Yatırım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Organize Sanayi Bölgesinde bin 500 kişiye istihdam sağlaması planlanan Faydası çok Holding tarafından yapılacak yatırıma, yapılan girişimler sonucu yer tahsis işlemleri tamamlandı.

Vasıflı Çelik ve Boru Üretimi sektörlerinde faaliyet gösteren Faydası Çok Holdin’e arsa tahsisi yapılarak ilk adımın atıldığını belirten Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, konuyla ilgili  yaptığı açıklamasında, “Bu yatırımın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Sanayi ve Teknoloji Bakanımıza, Bakan Yardımcımıza, Bilecik Valimize, Milletvekilimize, Osmaneli Belediye Başkanımıza, il genel meclisi üyelerimize ve Faydasıçok Holding yönetim kurulu başkan ve üyelerine ilçemiz halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz, ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise Faydasıçok Holding tarafından ilçeye yapılacak yatırımla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“OSMANELİ’NİN DEĞERİNİ 3’E KATLADI”

Böylesine büyük yatırımın Osmaneli’ne kazandırılmasında Şahit olduğumuz bu görüşmeler sonrası mutabakat sağlanarak Has Çelik AŞ.için tahsisin yapılması imzaların atılması ilçemizde büyük memnuniyet yarattı. Bu yatırım Osmaneli-Bursa ve sonrası Gemlik Körfezine ulaşacak YHT ve YHT Taşımacılığı sonrası gerçekleşmesi ilçemizin lojistik anlamda sahip olduğu avantajların yatırımları nasıl etkileyeceğini de gösterdi. 2023 yılında hizmete girmesi planlanan Osmaneli-Bursa YHT hattının Osmaneli’nin değerini 2 ye 3 katladı.

“DAHA BİRÇOK YATIRIM İLÇEMİZE..”

Bu Büyük yatırımın Osmaneli’ye kazandırılması ilçemizde Osmaneli hedefleri için oluşturduğumuz birlik ve beraberliğimizin bir sonucu olduğunu ve sonrası daha bir çok yatırımın ilçemize gelmesinin de mümkün olacağını ifade etmek isterim. FaydasıÇok Holdinge bağlı HasÇelik Aş tarafından ilçemize yapılacak 500 Milyon Liralık yatırımın yapılmasında emeği gecen; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,Bakan Yardımcımız Hasan Büyükdede,Valimiz Bilal Şentürk,Milletvekilimiz Selim Yağcı,İl Başkanımız Fikret Karabıyık,Kaymakamımız Naif Yavuz,İl Genel Meclisi üyelerimiz,Osmaneli OSB yönetim Kuruluna ve katkısı olan herkese ve özellikle de Faydasıçok Holding sahiplerine ve yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz.

“İLÇE DE OKUL İNŞA EDECEKLER”

Bu arada Faydasıçok Holding grup şirketi olan Has Çelik AŞ Osmaneli ilçemizde bir adette Meslek Lisesi inşa edip Milli Eğitime hibe edecek. Bu destekleri içinde yeni şirketimize ve değerli ortak ve de yöneticilerine Osmaneli Halkı adına çok teşekkür ediyoruz.

Osmaneli’ne 500 Milyon Liralık Dev Yatırım
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin