OSMANELİ İÇİN TURİZME ÖRNEK ŞEHİR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediyesi, Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi, Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Bilecik İşkur İl Müdürlüğü, KOSGEB ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliğinde programlanan “Mutlu İnsan, Mutlu Esnaf, Mutlu Turist” projesi kapsamında, Osmaneli Esnafları Beypazarı-Göynük ve Taraklı gezisi yaptı.

Mutlu İnsan, Mutlu Esnaf, Mutlu Turist projesi Osmaneli’nde işlemeye başladı.

 

Proje kapsamında Osmaneli ilçesinde, Lokanta, Pastane, Kafeterya, Otel ve Pansiyon işletmeciliği yapan 35 esnaf Beypazarı, Göynük ve Taraklı gezisine katıldı.

 

Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız, Bilecik İşkur İl Müdürü Ayhan Tozan, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsa İpçioğlu, Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi sorumlusu Abdullah Tetik’in de katıldığı iki günlük eğitim gezisi Osmaneli Turizmine ışık tutacak bir verimlilikte geçti.

Tarih turizmi konusunda neler yapılabileceğini gözlemleme fırsatı buldu. İki günlük gezi sonucunda Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, “Osmaneli ilçemiz tarihi geçmişi ile doğası ile ürün çeşitliliği ile Marmara bölgesinde Turizmin en önemli kenti olma yolunda adımlar atmaktadır. Bu gezimizde bu adımlardan bir tanesidir. Osmaneli’de bulunan konaklarımızın tamirat ve tadilat işleri hızla devam etmektedir. Sokak iyileştirmesi projemiz başlamış bulunmaktadır. Bazı eksiklerine rağmen İçmeler projemiz hayata geçmiştir. Tarihi Kilisenin ihalesi bu günlerde
yapılmak üzere. Bakanlık kiliseyi restore ederek tekrar belediyemize iade edecektir, çünkü tapusu bizdedir. Osmaneli ilçemizde Turizmin gelişmemesi için hiçbir neden yoktur. İki gün boyunca gezdiğimiz yerlerden çok daha fazlalarımız vardır. Bu gezi ileilgili olarak ya kın bir zamanda daha geniş bir değerlendirme toplantısı yapacağız. Siz
değerli esnaflarımızla bir araya gelerek, hep birlikte neler yapabilirizi tartışacağız. Osmaneli’yi el birliği içerisinde kalkındıracağız” dedi.

 

OSMANELİ İÇİN TURİZME ÖRNEK ŞEHİR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin