Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadınlar üzerinde emperyalizmin acımasız uygulamaları ve özellikle islam ülkelerinde işgalci güçlerin,terör örgütlerinin kadınlara yönelik aşağılayıcı davranışları 21.yüzyıla yakışmıyor.

Irak,Suriye, Filistin, Libya,Sudan,Somali,Filistin,Arakan ve daha bir çok İslam ülkesinde kadınlar üzerinde tecavüzler,şiddet,aşağılayıcı hareketlere her gün yenileri ekleniyor.

Kadınların birlik, beraberlik ve dayanışmasının sembolü olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, kadınların yaşadığı bütün acıların, bütün sorunların çözümü için bu günün bir başlangıç olmasını diliyoruz.Terör örgütüne evlatlarını kaptıran annelerin acısının ve hasretinin bir an önce dinmesini diliyoruz.

İslamiyetin büyük önem verdiği kadınlara yönelik şiddet eylemlerinin her türlü önleme rağmen devam ediyor olması hepimizi üzüyor.Kadını; aile ve toplumu geleceğe taşıyacak en önemli varlık olarak görüyoruz.

Kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı ortadan kaldırmak, toplumsal yaşamın her alanında kadınların güçlenmesini sağlamak hükümetimizin temel ilkesidir.

Günümüzde istediğimiz yaşam tarzını sağlamak,kadın, erkek, genç, yaşlı yekûnen hareket etmekle mümkün olabilecektir. Toplumsal yapımızın tüm kurumsal unsurları arasında sağlıklı bir sosyal diyalog sağlanmasını ise bu sorumluluk alanının en önemli unsurudur.

Gelecek nesillerimize karşı en temel sorumluluğumuzun; toplumsal cinsiyet adaletini gerçekleştirmek olduğunu bu vesile ile bir kez daha paylaşıyoruz.Tüm Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ymm Münür Şahin
Osmaneli Belediye Başkanı

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin