OSBÜK toplantısında Bakan Varank’a taleplerini ilettiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla gerçekleşen OSBÜK İstişare Toplantısı’nda söz alan Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir OSB, Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin talep ve beklentilerini Bakan Varank’a aktardı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Sanayi Bölgeleri Genel Müdür Vekili Soner Erkek ve OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü’nün katılımıyla Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) İstişare toplantısı gerçekleşti.

“ESKİŞEHİR VE BİLECİK’E YAPILACAK..”

Video konferans yöntemiyle gerçekleşen 351 OSB başkanı ve bölge müdürlerinin katıldığı toplantıda OSB’lerin sorun ve talepleri görüşülürken, Başkan Küpeli Bakan Varank’a ATAP A.Ş. tarafından Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ne yapılacak olan teknopark binaları için de destek beklediklerini iletti.

“MALİ DESTEĞİN ARTIRILMASINI İSTİYORUZ”

Konuyla ilgili talepleri ileten Başkan Küpeli açıklamasının devamında, “Teknoloji Geliştirme Bölgemizde yer alan ATAP A.Ş. 2 ilde 4 üniversite ile beraber önemli projelere imza atmakta. Bizim Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ne yapacağımız yatırımlar oldukça yüksek rakamlara ulaşacak. Bu kapsamda bütçe ödeneğinden verilen mali desteğin artırılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

OSBÜK toplantısında Bakan Varank’a taleplerini ilettiler
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin